Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

Linka't. Xarxa WI-FI MunicipalS'ENGEGA EL PROJECTE LINKA'T. EL PROJECTE DE LA XARXA WIFI MUNICIPAL A TORROELLA I L'ESTARTIT

Hem seguit de molt a prop aquest projecte degut a la nostra relació amb les noves tecnologies amb inatica.com. Aquest projecte permetrà d'una manera assequible per a al població, fer arribar internet a totes les llars de Torroella (o a la seva gran majoria).

Trobareu tota la documentació necessària a la web municipal de l'ajuntament (www.torroella.org). AQUÍ teniu un enllaç directe a la documentació que s'ha penjat a la web municipal.

Les empreses que realitzaran les configuracions i la venda dels aparells seran:

Encara que el sistema sigui WIFI, es necessita de la instal.lació d'una antena a la teulada de l'edifici i un cablejat RJ45 (de xarxa d'ordinador), que vagi des de l'antena fins a l'ordinador. Les antenes que donen servei al poble estan instal.lades al campanar de l'Església de Sant Genís, per tant, la vostra teulada hauria de veure el campanar per què el senyal WIFI arribi a casa vostra.

Com a curiositat tècnica ens agradaria que us quedeu amb que existeix un servidor GNU/Linux que controla tota la xarxa WIFI, degut a la seva estabilitat, seguretat i facilitat de configuració, i que inatica.com us REGALA CD's amb GNU/LINUX completament operatius per què el proveu. Penseu que el mateix sistema operatiu que s'utilitza com a SERVIDOR, el podeu utilitzar per fer simplement documents de text, dibuix o pel que vosaltres desitgeu. Nosaltres tenim una comparació clara d'aquest sistema amb la vida real: és com anar al treball amb un tanc.

Al final d'aquesta plana us hem preparat un recull de fotografies fetes des del campanar (pocs dies abans de la demolició de les antenes de pals) a alta resolució per què cerqueu el vostre teulat i comproveu si teniu cobertura visible des del campanar fins al vostre teulat. No estan tots els teulats de Torroella de Montgrí, però al menys us podreu fer una idea de la vostra zona. Podeu aprofitar aquestes fotografies a altíssima resolució per utilitzar-les com a fons de pantalla.

Us anirem informant sobre la situació WIFI.

Linka't. Xarxa WI-FI Municipal Linka't. Xarxa WI-FI Municipal Linka't. Xarxa WI-FI Municipal
Linka't. Xarxa WI-FI Municipal Linka't. Xarxa WI-FI Municipal Linka't. Xarxa WI-FI Municipal
Linka't. Xarxa WI-FI Municipal Linka't. Xarxa WI-FI Municipal Linka't. Xarxa WI-FI Municipal
Linka't. Xarxa WI-FI Municipal Linka't. Xarxa WI-FI Municipal Linka't. Xarxa WI-FI Municipal
Linka't. Xarxa WI-FI Municipal Linka't. Xarxa WI-FI Municipal  
Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)