Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

NEIX VIMMOCAT. EL PORTAL IMMOBILIARI QUE ALIMENTARÀ LA BASE DE DADES D'IMMOBLES D'ESTARTIT.ES

VIMMOCAT. Catàleg Immobiliari Virtual. Compra Venda Lloguer de pisos, cases, apartaments, rústiques, solars, terrenys, ... a la província de GironaCom tots sabeu fa uns mesos vam parlar del nou portal estartit.es, un portal dedicat al turisme del poble de l'Estartit. Aquest portal tindrà una llista d'immobles de venta i lloguer de l'Estartit i Torroella de Montgrí, aptes per a passar unes vacances a la nostra població o facilitar la seva compra a aquest sector del mercat.

Després de mesos de treball dur, hem finalitzat el projecte VIMMOCAT. Catàleg Immobiliari Virtual. Aquest portal (Creat íntegrament a Torroella de Montgrí - Baix Empordà) contindrà una base de dades a nivell provincial d'immobles (cases, pisos, apartaments, cases rústiques, solars, terrenys, ...), de venda i de lloguer. Es tracta d'un portal amb moltes possibilitats i característiques importants per què qualsevol persona pugui buscar, trobar i comparar qualsevol tipus d'habitatge (com ara un servei gratuït d'alertes. Si no troba l'immoble que s'adapti a les seves necessitats, incorporant al sistema una sèrie de paràmetres, l'avisarà tan aviat com hi hagi algun immoble a la base de dades que compleixi amb les seves preferències). El sistema també permet vendre la seva casa, pis, etc... posant-se en contacte amb un sol formulari, que arribarà a totes les immobiliàries de VIMMOCAT, vostè només envia una vegada al sistema i el sistema s'encarrega de fer-lo arribar a les immobiliàries. Permet inclús enviar fotos de la propietat que vol vendre.

A partir d'ara, VIMMOCAT serà aliat estratègic del mateix grup de webs inatica.com, torroellaestartit.com i estartit.es.

Hem volgut anar més enllà de fer un simple portal turístic, estartit.es, creant una útil eina de gestió d'immobles multiusuari i multiempresa. Els immobles que siguin de Torroella de Montgrí o l'Estartit, seran els que apareixeran al llistat d'estartit.es, unificats tots dos portals amb una única eina de gestió.

l'ACTM sorteja 6.000 EurosTambé hem canviat el sistema de banners publicitaris de la web. A partir d'ara, qualsevol banner que apareix a la web torroellaestarit.com, també ve alimentat per un sistema de gestió de banners, incorporat al portal VIMMOCAT. A partir d'ara, qualsevol banner publicitari podrà ser controlat mitjançant usuari i password per la persona o empresa propietària dels seus banners. Tenen estadístiques que es van acumulant per mesos. D'aquesta manera es pot fer un seguiment dels banners històric. Els banners que apareixeran a estartit.es també seran els mateixos que es mantindran a través de VIMMOCAT.

Ens hem assegurat que l'eina arribi al màxim número d'ordinadors. Podem assegurar que el portal funciona tant amb navegadors Microsoft Internet Explorer® com Mozilla/Firefox (recomanem aquest últim degut a la seva seguretat. És gratuït i en Català).

Estem orgullosos del resultat final d'aquest nou portal, i esperem els vostres comentaris sobre el mateix (ja siguin bons o dolents).

Les característiques més importants de VIMMOCAT són:

Per part del navegant:

· Facilitat de cercar i trobar habitatge. Gran número d’immobles gràcies a la gran quantitat d’immobiliàries que hi poden haver-hi. Sistema Multiidioma (actualment en traducció).
· Facilitat de trobar aquesta eina gràcies al posicionament als cercadors.
· Gran quantitat de dades explicatives a la fitxa de l’immoble
· Possibilitat de vendre el seu habitatge amb un sol enviament que arriba a totes les immobiliàries del sistema. Pot enviar fotografies per què les immobiliàries vegin l’immoble abans de contactar.
· S’ha aplicat diferents regles antispam (els correus apareixen com imatges).
· Compatibilitat amb diferents navegadors.
· Sistema d’alertes, on es pot deixar els paràmetres de recerca. El sistema avisa quan existeix un immoble nou que reuneix les característiques demanades. També es pot enviar a la vegada un mail a les immobiliàries per què s’encarreguin de cercar l’immoble que es busca.

Per part de les immobiliàries:

· Contacte directe amb el navegant. Sense intermediaris.
· Possibilitat de captar nous clients i immobles per ampliar el seu stock.
· Sistema automàtic de redimensió d’imatges. La immobiliària no s’ha de preocupar ni de la mida de la imatge ni de la seva orientació.
· Multiidioma (actualment en traducció). L’eina es basa en la seva major part en la traducció automàtica de camps fixes (si/no, Numèrics, ...) el que facilita la seva traducció i a diferents idiomes sense necessitat de traduir obligatòriament cap frase.
· Creació de fitxa d’aparador. El sistema aprofita aquestes dades per crear un document .pdf, el qual es pot imprimir i penjar a l’aparador o bé enviar a qualsevol persona a través d’un correu ordinari o bé per email.
· Eina de gestió i estadístiques de banners publicitaris
· Manteniments varis (propietaris, clients, temporades, zones, ....)
· Llista automàtica de possibles immobles que poden interessar a un client en concret.
· Estadístiques per mes de les visites, sol·licituds d’informació, clicks sobre immobles i enviament de correus sobre l’immoble a amics.
· Possibilitat d’instal.lar tot el sistema de gestió en ordinadors locals (VIMMOGESTOR). El sistema es basa amb software lliure i codi obert, el que minimitza els costos i proporciona seguretat i estabilitat al sistema. Sistema Operatiu base disponible per ordinadors Windows® i GNU/Linux (sobre tot, aquest últim, és el que recomanem per la seva estabilitat i seguretat. És gratuït i el podem instal.lar en Català). Sistema multiusuari REAL. L'únic que cal tenir als ordinadors client és un navegador web i en alguns casos un lector de fitxers .pdf (com l'Adobe Acrobat Reader que és gratuït).

Existeixen moltes més característiques i utilitats. Visiteu la web www.vimmocat.com per tenir més informació al respecte.


Club Nàutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nàutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)