Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

RECOLLIDA SELECTIVA DE DEIXALLES AL MONTGRÍ

El dia 17 d'Octubre del 2004. Va haver una recollida de deixalles pel Montgrí, donat que el foc que va haver el passat 26 de Setembre, va deixar a la vista moltes llaunes i vidres, sobretot.

Hi havia 5 rutes que podeu veure en aquest mapa. Nosaltres vam fer la ruta 2 i aquí us presentem un recull de les imatges d'aquest dia.

Van ser en total unes 150 persones que van participar, i entre tots vam recollir tres tones de brossa: 1.500kg de vidre, 1.000kg de llaunes i envasos i 500kg d'altres elements, bàsicament ferralla (Text segons el diari 'El Punt').

Notícia a la web de l'ajuntament: Més de 100 persones en la jornada de recollida de deixalles
Notícia al Diari de Girona: Desenes de veïns de Torroella recullen deixalles al Montgrí
Notícia a 'El Periódico': Brossa entre les cendres del Montgrí

II Piromusical L'Estartit 2004Arribem i el primer que veiem és un grup de voluntaris de la D.Y.A. Hem de ressaltar la seva gran col.laboració en cada un dels esdeveniments que van succeint al nostre poble. II Piromusical L'Estartit 2004Ja hi havia gent al punt de partida. observem també agents de la policia local a la zona.
II Piromusical L'Estartit 2004Una imatge de la gent justament a les 9:00 del matí. La hora en que es va quedar per partir. II Piromusical L'Estartit 2004Aquí observem la cua de gent que es començava a formar. Un recull dels grups de gent que s'anaven format, s'havia d'apuntar a la llista per poder tenir així un control de l'assistència i de responsables de zona per qualsevol accident que hi pogués haver.
II Piromusical L'Estartit 2004L'alcalde Carles Negre donava les instruccions a la gent de què és el que s'havia de fer i què no, com ara trepitjar sense necessitats zones del massís degut al lamentable estat que es trobava la zona. II Piromusical L'Estartit 2004Aquí us hem preparat una còpia del document que en aquesta imatge ensenya l'alcalde Carles Negre als assistents.
II Piromusical L'Estartit 2004Ara ja hi havia molta gent com podem apreciar a les imatges. II Piromusical L'Estartit 2004
II Piromusical L'Estartit 2004La gent des d'un altre punt de vista. II Piromusical L'Estartit 2004Aquí es repartien els guants, les bosses d'escombraries i l'esmorzar.

MÉS IMATGES >>>

Autor de les fotos: Rafael Martín Soto. Click aquí per més informació i e-mail


Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)