Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

VIMMOCAT guanya el premi a l'excel.lčncia en el tractament lingüístic destinat a programes informātics i webs al fōrum e-tech 2006VIMMOCAT GUANYA EL PREMI A L'EXCEL.LÈNCIA EN EL TRACTAMENT LINGÜÍSTIC DESTINAT A PROGRAMES INFORMÀTICS I WEBS

Dijous 16 de novembre de 2006, inatica.com va recollir al fòrum e-tech el premi que li va ser atorgat en la categoria de l'excel.lència en el tractament lingüístic destinat a programes informàtics i webs, patrocinat per per la secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya .

La web guanyadora va ser vimmocat, el nostre catàleg immobiliari virtual. Vimmocat és un portal dedicat al món immobiliari on immobiliàries poden incorporar els seus immobles i contactar directament amb el comprador/llogater. Tot el portal està desenvolupat en català i el seu àmbit és el provincial, tractant immobiliàries de la província de Girona.

S'han fet ressò de la notícia en els diaris locals com ara El Punt (1), El Punt (2) i el Diari de Girona.

Vam aprofitar el moment per parlar amb la secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya sobre la jornada de programari lliure que vam organitzar l'any passat, tan lligada a la llengua catalana com el premi que ens han atorgat, i van reconèixer la gran feina que s'està fent en aquest sector, gràcies a empreses com la nostra o organitzacions com ara softcatala.org. No es descarta la seva col.laboració per qualsevol esdeveniment que puguem organitzar en un futur.

VIMMOCAT guanya el premi a l'excel.lència en el tractament lingüístic destinat a programes informàtics i webs al fòrum e-tech 2006Pel que fa al fòrum e-tech, podem assegurar que estem d'acord amb el que Aenteg va explicar davant de tot el públic. Intentem avançar més del que pot fer qualsevol sector. Un exemple clar és la telefonia IP. Nosaltres l'hem estat utilitzant des de fa 8 anys i tot just ara s'està posant de moda. Moltes vegades hem rebut aquest comentari: Anem massa avançats per què la societat pugui assimilar el concepte de cada nova tecnologia, i això impedeix moltes vegades el desenvolupament del teixit empresarial i el nostre propi, per no poder implantar totes les tecnologies punteres que puguin existir en el mercat.

Vimmocat s'emporta un premi merescut, on es veu recompensat tot l'esforç que s'està invertint en aquesta eina, i és un orgull per a nosaltres que hagi estat atorgat a la nostra empresa torroellenca. Torroella de Montgrí destaca d'aquesta manera dintre de les comarques Gironines, reforçant l'aposta per les noves tecnologies.


Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)