Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

Celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i lliurament dels premis Medi Ambient 2005

PREMI A JOSEP PASQUAL I MESSEGUER


Rugbi-Rock 2005Gràcies a la llista de l'Associació Catalana de Meteorologia (http://www.acamet.org/), hem pogut accedir a aquesta informació que publiquem.

Va haver-hi diverses presentacions sobre educació ambiental, i més tard els premis, el del Pasqual entre ells. El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, va lliurar els XII premis Medi Ambient 2005.

Josep Pasqual va rebre un premi per la seva iniciativa. Tots sabem que el treball que està fent diàriament és impressionant. Només cal que mireu la plana del temps de l'ajuntament que és mantinguda per ell (gairebé cada dia amb una foto diferent juntament amb les dades): http://www.torroella.org/SiteResources/index.asp?docId=255&MenuID=255&seccio=2

Nosaltres creiem que és un premi merescut, ja que portem molt de temps seguint feines d'ell. Participa també amb la plana del temps de la Generalitat de Catalunya.

Procedim a copiar el text que podeu trobar a la plana de la generalitat, url: http://mediambient.gencat.net/cat/el_departament/sala_de_premsa/notes/NP_Dia_Mundial_del_Medi_Ambient_2005.jsp?ComponentID=63418&SourcePageID=593#1

Sr. Josep Pascual i Massaguer

Se li concedeix el Premi Medi Ambient 2005 per la seva col·laboració altruista des de fa trenta anys registrant de manera sistemàtica els valors dels paràmetres meteorològics i oceanogràfics a la costa de l'Estartit i les illes Medes, amb la qual cosa es disposa actualment de sèries llargues i ininterrompudes que permeten avançar en el coneixement del clima i la seva evolució. També, fa el seguiment de la temperatura setmanal de l'aigua de mar a les illes Medes, dades que es publiquen al web del SMC. Aquests valors, que complementa amb altres informacions oceanogràfiques com corrents, presència de plàncton i terbolesa de l'aigua, són molt útils per als centres d'immersió i d'altres usuaris del medi marí.
Ha ideat alguns sistemes enginyosos per obtenir dades sobre els canvis del nivell del mar i l'alçada de les onades durant els temporals.

Per la iniciativa

 

Imatge d'Arxiu (festes Sta. Llúcia. Desembre 2004)
http://www.torroella.com.es/l-estartit-santa-llucia-2004.php


Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)