Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

II Piromusical L'Estartit 2004II PIROMUSICAL ESTARTIT 2004

Aquestes és el 2n. Piromusical que s'efectua a L'Estartit, gràcies a la família Colomer que ho patrocina. Va ser un moment espectacular, sentir la mescla de so compaginat amb la llum dels coets completament sincronitzats. Us hem presentat algunes imatges de diferents moments. Hem de dir que en aquesta ocasió hi havia força fum que es dirigia de mar cap a Terra i dificultava l'espectacle, però tot i així hem tingut uns molt bons resultats. Al final de l'espectacle, vam assistir al concert que celebrava la Rosario Flores, també patrocinat per la Família Colomer. Va ser tot un èxit. L'estartit es va omplir de gent de tota mena, i va haver-hi un desplegament important de Mossos d'Esquadra i fins i tot un campament improvisat de primers auxilis al mig de la carretera per possibles accidents que hi pogués haver.

II Piromusical L'Estartit 2004. Escenari Rosario FloresAquesta foto correspon a les 16:00h. aproximadament. Tota aquesta esplanada s'emplenaria de gom a gom en poques hores. II Piromusical L'Estartit 2004. Escenari Rosario Flores. Fons Illes MedesAquí veiem l'escenari on actuaria dintre de poques hores la Rosario Flores, presentant el seu últim disc. De fons podem apreciar les Illes Medes, que van presenciar com a ésser mut tot l'espectacle.
II Piromusical L'Estartit 2004. Marina PrincessVa haver-hi gent que va preferir veure l'espectacle des del mar. Aquí veiem el Marina Princess a punt de salpar amb tota la seva tripulació. Vam notar força moviment per la zona propera de la costa, amb embarcacions de la policia. II Piromusical L'Estartit 2004. Multitud de GentLa gent esperava impacientment l'inici de l'espectacle. Veiem que la platja estava plena, Tothom va respectar les mesures de seguretat. Hi havia una línia delimitada indicant l'inici de la línia de seguretat. A partir d'allà la gent no podia passar.
II Piromusical L'Estartit 2004Per fi comença l'espectacle. Els primers coets s'alcen amb el so de la música dansant com a un sol ésser. II Piromusical L'Estartit 2004Diferents tipus d'explosions dintre d'un mateix coet.
II Piromusical L'Estartit 2004Diferents colors i diferents coets representaven visualment parts de la música que s'escoltava. II Piromusical L'Estartit 2004Un altre detall dels focs. Podem apreciar que començava a contaminar-se l'ambient amb el fum de la pólvora.
II Piromusical L'Estartit 2004Impressionant aquesta explosió de llum i color. II Piromusical L'Estartit 2004Un altre tipus de coet. Cada un d'ell tenia un paper per a cada part de la partitura.

MÉS IMATGES >>>

Autor de les fotos: Rafael Martín Soto. Click aquí per més informació i e-mail


Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)