Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

ISABEL PANTOJA A L'ESTARTIT - TORROELLA DE MONTGRÍ

Isabel Pantoja a Torroella de MontgríCom tots ja sabeu, la família Colomer organitza des de fa 3 anys un piromusical a l'Estartit i convida a un artista a actuar al nostre poble.

Aquest any tenim polèmica amb el tema, ja que hi ha gent que s'ha manifestat en contra que aquesta artista actuï al nostre poble.

L'ajuntament no s'ha quedat indiferent davant la situació:

L'AJUNTAMENT INFORMA

Podeu veure un vídeo i la notícia al programa Aquí hay tomate, de tele5,i al diari de Girona.

Al diari El Punt existeixen vàries notícies relacionades amb el tema:

Podeu opinar sobre el tema a l'enquesta que hem preparat a la plana principal d'aquesta web.

Ningú no sap què costa un piromusical d'aquesta magnitud i convidar a un artista com els que han passat ja pel nostre poble (recordeu el piromusical de l'any passat amb la Rosario Flores). Ara tenim algú que ho paga i a més a més al nostre poble, crec de molt mal gust, a sobre de que ens ho regala, obligar-lo a fer venir a la gent que ens agrada a nosaltres i no a ell. Potser se'n penedeix d'haver començat això i ens quedem sense artistes i sense piromusical (si mal no recordo, ningú s'ha queixat del piromusical, però hem de saber que tot està inclòs en el mateix paquet, piromusical i artista).

Des de torroellaestartit.com creiem personalment que hem d'aprofitar l'ocasió per poder veure en directe l'actuació d'aquests artistes reconeguts a nivell Espanyol (encara que no ens agradi aquest tipus de música, però l'espectacle s'ho val), i si a algú no li agrada el convidat, sempre s'està a temps de no anar-hi, o millor encara, si algú està disposat a patrocinar cada any algun grup en català, també seria una bona alternativa (amb piromusical de la mateixa magnitud inclòs també. Sense piromusical no val, ja que no podríem comparar-ho llavors amb l'acte que ens prepara desinteressadament la família Colomer).

Pensem també que el senyor Colomer està fent altres aportacions al nostre poble, entre les quals hi ha la reforestació del massís del Montgrí i la restauració d´alguns elements del patrimoni cultural del municipi. Aquest enfrontament per culpa de la polèmica, no és una manera correcta d'agrair-li res.

Foto original hispavista: http://musica.hispavista.com/foto/5102/712

Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)