Usuaris Actius: 2 Català Español English Française Usuari: Contrassenya:
 
  Torroella de Montgri - l'Estartit  
 

PORTAL INDEPENDENT DE TORROELLA DE MONTGRÍ - L'ESTARTITNota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit, independent de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí - L'Estartit.
Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí - L'Estartit:
 
     
   Inici | Notícies | Webcam | Guia | Mapes | El temps | Torroella i tours virtuals | El Montgrí i visita al castell | L'Estartit | Qui som | Contacta   
     
 


Publicitat:

Torroella de Montgrķ acull l'acte de lliurament de les disticions de qualitat turķstica ...

Torroella de Montgrķ acull l'acte de lliurament de les disticions de qualitat turķstica ...


dc 21 marē de 2018 a les 01:47:21 [Informació Municipal: Notķcies] 133 lectures


(21.03.18) L'Oficina de Turisme, la Platja Gran de l'Estartit, l'Estació Nàutica de l'Estartit-Illes Medes, el Museu d...


(21.03.18) L'Oficina de Turisme, la Platja Gran de l'Estartit, l'Estació Nàutica de l'Estartit-Illes Medes, el Museu de la Mediterrània i les empreses Medaqua i Kayaking Costa Brava (Cala Montgó) han obtingut, un any més, el diploma del Sistema Integral de Calidad Turística en Destino (SICTED).

Aquest distintiu, promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias, acredita que les destinacions o empreses acreditades ofereixen un nivell de qualitat i millora continuada; treballen per incrementar constantment l'índex de satisfacció i de fidelitat dels seus clients i s'impliquen, activament en el desenvolupament turístic.

L'acte de lliurament de les acreditacions, que va a càrrec del Consell Comarcal del Baix Empordà, s'ha celebrat aquest matí al Museu de la Mediterrània i ha estat presidit pel president de la institució, Joan Català. També ha comptat amb la presència de l'alcalde, Josep Maria Rufí; i de les regidores de Destinació Turística i Platges, Sandra Pibernat, de Gestió Costanera i Platges, Sílvia Comas, i de Cultura, Anna Maria Mercader.

En total, s'han lliurat 62 distintius de qualitat turística a empres i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). Les empreses i entitats distingides pertanyen a diferents sectors turístics de la comarca del Baix Empordà: oficines de turisme, platges, restaurants, bars, guies, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any 2017 i han renovat la distinció un any més.Durant l’acte s’ha entregat també l’edició 2018 de la publicació específica del distintiu de qualitat turística amb l’objectiu de captar noves empreses i fer més promoció del distintiu als visitants de la comarca. La publicació, editada en dos idiomes (català i castellà), es distribueix entre les empreses i entitats certificades, les oficines de turisme i les accions promocionals i fires turístiques que s’assisteix com a co 500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@torroellaestartit.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.