Usuaris Actius: 8 Català Español English Française Usuari: Contrassenya:
 
  Torroella de Montgri - l'Estartit  
 

PORTAL INDEPENDENT DE TORROELLA DE MONTGRÍ - L'ESTARTITNota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit, independent de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí - L'Estartit.
Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí - L'Estartit:
 
     
   Inici | Notícies | Webcam | Guia | Mapes | El temps | Torroella i tours virtuals | El Montgrí i visita al castell | L'Estartit | Qui som | Contacta   
     
 


Publicitat:

L'Ajuntament promou un pla de prevenció i pal·liació de la pobresa energètica

L'Ajuntament promou un pla de prevenció i pal·liació de la pobresa energètica


dc 02 desembre de 2015 a les 12:59:15 [Informació Municipal: Notícies] 925 lectures


Realitza avaluacions energètiques al domicili de 24 famílies amb pocs recursos, que s’han escollit d’acord amb el seu risc...


Realitza avaluacions energètiques al domicili de 24 famílies amb pocs recursos, que s’han escollit d’acord amb el seu risc d’exclusió energètica

(02.12.15) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat un pla pilot per ajudar les famílies amb menys recursos que es troben en risc o en situació de pobresa energètica. L'objectiu és fer-los costat i assessorar-los perquè puguin reduir el cost de la factura de llum, gas i aigua, mitjançant l'adopció de mesures destinades a optimitzar-ne el consum i fer més eficients els seus habitatges. Per aconseguir-ho, l'Ajuntament realitza unes avaluacions energètiques a domicili que permetran determinar com es generen els consums i quines mesures es poden aplicar per reduir-los, ja sigui amb canvis en la il·luminació, les fonts d'energia o els aïllaments, un dels aspectes que més influeixen en un increment innecessari de la factura. També s'oferiran consells sobre bones pràctiques energètiques i es proposaran canvis en la contractació dels serveis subministrament, que atesa la seva complexitat, molt sovint estan per sobre de les necessitats reals de les famílies.Reunió de la de Taula Local de Coordinació pel Dret a l’Habitatge i Contra la Pobresa Energètica, celebrada el passat dijous 26 de novembre.

En una primera fase s'hi acolliran 24 famílies: 12 abans d'acabar l'any, i 12 més durant el primer trimestre de 2016. Totes elles han estat escollides tenint en compte els seus recursos i el risc d'exclusió energètica. El projecte es promou transversalment des de les àrees de Medi Ambient, Salut i d'Acció Social, i s'emmarca en la línia de treball de Taula Local de Coordinació pel Dret a l’Habitatge i Contra la Pobresa Energètica constituïda l’estiu de l’any passat i que té com a objectiu principal garantir l’accés al consum energètic de les persones amb insuficiència de recursos. Precisament, la taula es va reunir dijous passat, i aquest projecte va ser un dels temes que es van tractar.

Així mateix, el pla pilot és una acció relacionada amb el desenvolupament del Pla d’Acció per una Energia Sostenible (PAES), aprovat el 2013.

Les avaluacions van a cà 500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@torroellaestartit.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.