Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

NETDEBUGGER.COM PARTICIPA EN EL POSIONAMENT DE MICROSANO

netdebugger.com participa al posiconament microsanoMicrosano és una paraula que fins fa pocs dies no existia enlloc.

Tots sabem que a través del cercador google poden trobar qualsevol web que estigui indexada dintre del seu sistema (que per cert... és Linux). Hi ha molta competitivitat per arribar en les primeres posicions per segons quines paraules. Imagineu-vos una de les paraules més cercades: música. Hi ha moltes companyies que volen ser trobats al cercador en la primera posició quan algú cerca per música. Sense anar més lluny. Cerqueu Torroella i trobareu la nostra web en tercera posició, després de la web de la Diputació de Girona. Ho hem aconseguit seguint tècniques de posicionament.

Moltes empreses paguen els serveis de companyies que es dediquen a trobar maneres de modificar la web per què el google li doni més importància i pujar posicions. Això es diu posicionament SEO. Netdebugger.com utilitza tècniques d'aquest tipus moltes vegades. Aquesta web és d'en Jordi Camps, un dels nois que va participar en el desenvolupament de l'actual web de l'ajuntament de Torroella de Montgrí, i actualment està realitzant proves sobre el google i el posicionament.

Un lloc d'internet (http://www.hazruido.com/) va llençar una competició oberta a tothom que hi vulgui participar. Es tracta de cercar al google una paraula que no existeixi (en aquest cas microsano), i a partir d'aquí, mirar de sortir a la primera posició del google quan algú cerqui microsano al cercador. Al dia d'avui, 29 de Gener de 2006, hi ha ja 2.130.000 planes indexades al google que participen en la competició. Inclús, hi ha molts de dominis que s'han enregistrat amb el nom de microsano.com, microsano-microsano.com, per exemple. Netdebugger.com també hi participa, i nosaltres, publicant aquest article i sense ser la nostra intenció, indirectament també estem participant en el posicionament de microsano al google, encara que no dedicarem recursos per intentar arribar a la primera posició, ja que no és el nostre objectiu.

de Desembre de 2005, hem vist a l'Home dels Nassos pels carrers de Torroella de Montgrí, saltant i ballant entre tots els nens i nenes de Torroella. Una cercavila impressionant, la primera des de feia molt de temps, ja que aquest cap-gros va ser restaurat fa molt poc, i portava molt de temps tancat a la Capella de Sant Antoni. Ha estat recuperat i torna a tenir vida pels carrers de Torroella.

Tot això pot sonar estrany, però és veritat, inclús curiós. Si voleu veure com participa en Jordi Camps amb netdebugger.com amb el posicionament de microsano i les tècniques que utilitza, podeu visitar la seva web, a la url http://www.netdebugger.com/microsano/microsano.htm.


Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)