Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUÍS LLACH

Dissabte 24 de març de 2007 va tenir lloc al poble natal d'en Lluís Llach la seva despedida del món dels concerts. Una emotiva nit va acompanyar a tota la gent que va entonar les seves cançons... una rera l'altre, sense treva, gaudint els últims minuts amb la companyia del cantant.

La web oficial del cantant és http://www.lluisllach.cat.

Hem trobat a yotube de part de vilaweb.tv, una recopilació de videos on veureu, entre altres coses, els treballs de la D.Y.A. a l'àrea dels pàrkings.

Abans del concert:

Comença el concert:

Final del concert:

Diferents representants polítics van aparèixer a la nit del concert. Qui més es va fer notar, va ser l'Honorable President de la Generalitat José Montilla, que sense dir una sola paraula, sense entonar cap cançó, sense gairebé pestanyar durant tot el concert, va ser xiulat per la multitud. Mai s'ha vist tant enrenou amb una persona que tan desapercebut sembla que vol passar. Realment sembla que va venir al concert per què és el president de la Generalitat, no pas per que li agradés o li fes il.lusió. Al menys, creiem que hauria d'haver demostrat una mica de complicitat amb el músic però bé, cada un és com és. Igualment es va emportar la salutació del cantant una vegada va acabar el concert, ja que el final va ser apoteòsic, compartint el seu últim adéu físicament dintre de la multitud de gent. Sen's va quedar gravada l'abraçada que en Lluís Llach li va fer a l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall. Veureu en les imatges que la major part dels polítics es van asseure en els seients del mig de la carpa, entre la multitud de gent

Com la nit anterior, els equips de la D.Y.A. van haver de gaudir de l'espectacle des de fora de l'envelat. Però no per això van deixar de donar un bon servei, tot i patint la fred d'aquests dies. Podreu veure en alguna imatge, com es coordinava els equips dels Mossos d'Esquadra amb els equips de la D.Y.A., dintre de la Central de la D.Y.A. Felicitats per la feina!!!

Verges s'ha convertit una altra vegada en el centre d'atenció de tot Catalunya amb aquest gran concert d'en Lluís Llach. L'últim concert.

MÉS INFORMACIÓ:

L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH
L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH
L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH
L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH
L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH
L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH
L'ÚLTIM ADÉU D'EN LLUIS LLACH MÉS IMATGES Més Imatges >>>>

Autor de les fotos: Rafael Martín Soto. Click aquí per més informació i e-mail


Club Nàutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nàutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)