Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

La Gola després de les tempestes del 16-04-2004

Informació extreta de www.telenotices.com

Aquesta és la informació que va publicar la web www.telenoticies.com. L'enllaç original és: http://www.telenoticies.com/noticia/not146072074.htm.

Aquí podeu descarregar el video que es publicava en aquesta matixa adreça que us oferim: DESCARREGAR VIDEO

22/04/2004 21:47

Torroella de Montgrí

Comença la neteja de la platja de Torroella de Montgrí, coberta de brossa per les pluges

Les pluges intenses dels últims dies han provocat un fort problema a Torroella de Montgrí. L'aigua ha portat fins al riu Ter tota mena de brossa i troncs, que s'han anat acumulant a la desembocadura i han acabat cobrint gairebé els dos quilòmetres de platja. El Departament de Medi Ambient, per la seva banda, s'ha compromès a gestionar i intercedir en altres institucions per aconseguir ajudes econòmiques per poder fer la neteja. Malgrat que ja han començat els treballs, encara hi ha molta feina per fer. Per això, s'han contractat diverses empreses i s'ha convocat una recollida popular. Amb tot, l'Ajuntament ha assegurat que la platja estarà a punt per a l'estiu.

Aspecte deplorable de la platja de la Gola del Ter, a Torroella de Montgrí, després que les pluges de l'últim cap de setmana van arrossegar tot el que van trobar. El fort temporal de llevant, juntament amb l'augment de cabal del Ter, van acumular tones de troncs i de deixalles, sobretot plàstics, que cobreixen gairebé dos quilòmetres de platja. Malgrat que algunes brigades de neteja han començat els treballs, encara hi ha molta feina per fer. De moment, han convocat una recollida popular per al dia 2 de maig i han contractat diverses empreses per netejar la platja.

El Departament de Medi Ambient, per la seva banda, s'ha compromès a gestionar i intercedir en altres institucions per aconseguir ajudes econòmiques. No és la primera vegada que la Gola presenta aquest aspecte. Fa dos anys, un fort temporal va arrossegar una quantitat semblant de material, però sense arribar a aquest nivell.

L'Ajuntament, que estima el cost de la neteja en almenys 50.000 euros, esperarà unes setmanes a fer la recollida total, perquè hi podria haver altres llevantades. En tot cas, han assegurat que la platja estarà a punt per a l'estiu.


Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)