Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

III MARATÓ EMPÚRIES 2005 DES DE DINTRE DE LA D.Y.A.

III Marató Empúries 2005 des de dintre de la D.Y.A.Hem volgut fer un petit reportatge especial sobre la Marató que es celebra al poble veí d'Empúries, on el recorregut va ser molt ampli, passant pel nucli de l'Escala i St. Pere Pescador.

Per a més informació sobre la marató, podeu visitar aquesta web: http://www.patesports.com/

Per fer el reportatge especial, vam demanar permís a l'associació D.Y.A. per 'infiltrar-nos' entre ells per veure com es realitza un servei d'aquesta magnitud. Agraïm la col.laboració que van fer tots ells. Recordem que és una associació sense ànim de lucre formada per voluntaris, però comprovareu amb aquest reportatge com treballen de valent, vetllant per la seguretat de tots.

En el seu efectiu, l'associació D.Y.A. va necessitar 14 persones, 7 vehicles i una ambulància. Segons fonts de la mateixa D.Y.A., van participar aproximadament uns 700 corredors a la cursa.

1 de Maig del 2005. 8:00 am. Ens presentem al centre cultural de Verges, on tenen el centre de coordinació. Comença el Briefing, per coordinar a tots els equips en els diferents punts a cobrir. Pensem que tenim molt de tram a cobrir i s'ha de tenir tot planejat abans de fer aquesta reunió. El cap d'unitat de la dya ens comentava que portava més d'una setmana revisant i organitzant tot el servei que donaria DYA a la zona a cobrir. Moltes vegades, fins l'últim dia, no es tenen alguns punts clars i sempre hi ha variacions d'última hora per part de l'organització de l'esdeveniment... Això fa moure tot l'equip donant un gir complert a tota l'organització que es tenia feta fins ara.

Més imatges a la web de la D.Y.A. Girona: http://www.grn.es/dyagirona/wdya/98.htm

III Marató Empúries 2005 des de dintre de la D.Y.A. III Marató Empúries 2005 des de dintre de la D.Y.A.
III Marató Empúries 2005 des de dintre de la D.Y.A.Continua la coordinació de tot l'equip fins les 8:25 am. A partir d'aquí, està tot coordinat perfectament i cada membre de l'equip sap exactament què ha de fer.

III Marató Empúries 2005 des de dintre de la D.Y.A.Baixem i acabem de preparar els vehicles amb tot l'equipament necessari pel servei. Moltes vegades, degut a la complexitat del servei o de l'extensió del territori, s'ha de fer ús dels vehicles dels propis voluntaris, que ja estan adaptats amb l'instal.lació d'emissores i diversos.

III Marató Empúries 2005 des de dintre de la D.Y.A. III Marató Empúries 2005 des de dintre de la D.Y.A.
III Marató Empúries 2005 des de dintre de la D.Y.A.7 cotxes i una ambulància cobriran el servei de la Marató.
III Marató Empúries 2005 des de dintre de la D.Y.A.
III Marató Empúries 2005 des de dintre de la D.Y.A.Últims canvis d'impressions abans de marxar.
III Marató Empúries 2005 des de dintre de la D.Y.A.8:36 am. Ens posem en marxa. Destí: Empúries, punt de sortida de la Marató.

MÉS IMATGES >>>>

Autor de les fotos: Rafael Martín Soto. Click Aquí per més informació i e-mail.


Club Nàutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nàutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)