Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

EL MONTGRÍ EN FLAMES. FOC AL MASSÍS. L'INCENDI DEL 26-09-04

TRAVESSANT EL MONTGRÍ

El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc17:52. Un altre reintent d'aquest helicòpter intentant entrar a la zona afectada. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc17:53. Per fi arriba a la zona per descarregar.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc18:09. Va ser impressionant el desplegament que va haver-hi aquell dia. Només s'escoltaven sirenes, helicòpters, hidroavions, i efectius movent-se d'un cantó a un altre. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc18:10. Efectius de medi ambient també van aparèixer per la zona.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc18:11. Un bomber carregant el camió d'aigua. Aquí apreciem ja que la boira era present al nostre voltant. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc18:23. Algun col.lapse a la carretera. Podem contar fins a 4 carrils creats pels vehicles, en aquesta rodona de 2 carrils. Es van tallar l'accés a Torroella de Montgrí i també en direcció a l'Estartit. Això provocava que molta gent volgués anar cap a les seves urbanitzacions i ho trobessin tot tancat. Per això, en comptes de fer cas als mossos, molta gent es parava per preguntar, provocant el que veiem a la fotografia.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc18:26. Només els vehicles autoritzats podien passar cap a les zones tallades al trànsit, com ara veiem a la imatge, ambulàncies. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc19:06. Ja es veu la muntanya del Montgrí, però a causa del fum no es pot apreciar l'estat en que ha quedat. A la imatge també podem veure maquinària que anava a fer tallafocs per evitar que el foc arribés més lluny.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc19:16. Els mitjans de comunicació eren presents a tot arreu. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc19:22. Una excavadora anant també a la zona per obrir tallafocs.

<<<< IMATGES ANTERIORS | MÉS IMATGES >>>

LES IMATGES DE LA TRAGÈDIA


 

Autor de les fotos: Rafael Martín Soto. Click Aquí per més informació i e-mail.


Club Nąutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nąutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)