Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

EL MONTGRÍ EN FLAMES. FOC AL MASSÍS. L'INCENDI DEL 26-09-04

TRAVESSANT EL MONTGRÍ

El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc16:20. El foc arriba a les escoles 'Els Hermanos'. Encara es veu el castell, però serà l'última vegada fins que no travessi el foc tot el Montgrí. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc17:42. El foc ha envoltat el Montgrí. El castell ja no es veu i el fum comença a escampar-se per tot el poble.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc17:43. Multitud de gent veu com va cremant el Massís del Montgrí. Aquí encara hi havia bona visibilitat. Ens trobàvem just a la franja divisòria del fum. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc17:43. Multitud de gent volia veure si s'extingiria el foc o pel contrari quedaria tot cremat. Es notava nerviosis-me a l'ambient.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc17:47. Una casa es troba en perill davant del foc, i està a punt de ser cremada. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc17:47. Els efectius aeris actuen ràpidament per evitar un desastre.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc17:48. Aquí veiem l'últim moment en que hi havia una línia divisòria entre l'aire i el fum. A partir d'ara tot quedaria envoltat d'una boira grisa. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc17:49. Els mossos d'esquadra tallaven qualsevol accés a la zona que estava cremant per seguretat de la població.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc17:51. Els helicòpters no paraven de sobrevolar el poble carregats d'aigua. Era difícil apropar-se a la muntanya, doncs la forta tramuntana i la gran càrrega d'aigua que portaven els feia desestabilitzar moltes vegades, havent de reintentar en vàries ocasions l'apropament. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc17:52. Aquest és l'helicòpter de coordinació.

MÉS IMATGES >>>

LES IMATGES DE LA TRAGÈDIA


 

Autor de les fotos: Rafael Martín Soto. Click Aquí per més informació i e-mail.


Club Nąutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nąutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)