Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

EL MONTGRÍ EN FLAMES. FOC AL MASSÍS. L'INCENDI DEL 26-09-04

INICI DEL FOC

El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del focA les 14.20 del Diumenge 26 de Setembre del 2004 comença un foc a Bellcaire. Nosaltres estudiem la situació i decidim anar ràpidament a buscar l'origen del fum que envoltava tot Torroella, a prop de les 15:30. Aquest helicòpter que veiem a la imatge és el coordinador dels mitjans aeris dels bombers. Ens vigila durant tot el nostre viatge també per evitar cap accident. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc 15:42. Divisem el fum que surt de darrera de la Muntanya d'Ullà.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc 15:43. Els hidroavions es veuen sobrevolar la muntanya d'Ulla. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc 15:43. De tant en tant es veu una columna de fum que puja ràpidament cap al cel. Vigilem sempre la direcció d'aquest fum per què no ens envolti (dificultant la respiració), i que no es dirigeixi cap a nosaltres (voldria dir que el foc ve en direcció nostra).
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc 15:44. Aquí apreciem la diferència de colors entre el cel blau, el fum gris i el Sol taronja. Era un dia maco si no arriba a ser per aquest accident. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc 15:51. Arribem a la Creu de Santa Caterina. Ja divisem la columna de fum que gràcies a la tramuntana viatja a gran velocitat. Només cal veure aquestes imatges i la diferència de temps per comprovar l'espai cremat. Aquesta imatge correspon a la vessant nord de la muntanya d'Ullà. Teníem el foc a pocs metres.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc15:51. Un detall més proper de les flames i la columna de fum. Aquestes imatges han pogut ser enregistrades gràcies a que la tramuntana no bufava cap a la nostra direcció, i les flames avançaven paral.lelament a nosaltres. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc15:53. Una imatge de la Creu de Santa Caterina amb la columna de fum al darrera. És la imatge que més ens ha impactat a nosaltres.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc15:54. Es comença a veure un color més vermellós de la columna de fum. Això significa que el foc està a prop. Ens anem preparant per tornar a baixar. El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc 15:57. Una imatge del fum que viatjava en direcció cap al poble. Havíem de vigilar també que no envoltés el camí de baixada per facilitar-nos la respiració a l'hora de tornar.
El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del focUn detall de les flames que s'apropaven cap a la vall de Santa Caterina.

El Montgrķ en Flames. Incendi a Torroella de Montgrķ. Efectes del foc 15:58. L'helicòpter de coordinació no ens deixava de vigilar per seguretat nostra.

MÉS IMATGES >>>

LES IMATGES DE LA TRAGÈDIA


 

Autor de les fotos: Rafael Martín Soto. Click Aquí per més informació i e-mail.


Club Nąutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nąutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)