Usuaris Actius: 5 Català Español English Française Usuari: Contrassenya:
 
  Torroella de Montgri - l'Estartit  
 

PORTAL INDEPENDENT DE TORROELLA DE MONTGRÍ - L'ESTARTITNota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit, independent de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí - L'Estartit.
Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí - L'Estartit:
 
     
   Inici | Notícies | Webcam | Guia | Mapes | El temps | Torroella i tours virtuals | El Montgrí i visita al castell | L'Estartit | Qui som | Contacta   
     
 


RESULTATS ACTUALS DE L'ENQUESTA DEL 16/04/2005 AL 08/06/2005

Creus ha de venir a actuar Isabel Pantoja a l'Estartit?

Degut a la polèmica que ha aixecat aquest tema pel tipus d'artista, hem cregut convenient preguntar a la gent del poble què opina sobre el tema.

1) Si. No se li ha de negar l'entrada al nostre poble a cap artista per aquests motius

(40.38%) 42 vots
2) Si, clar que si, però es podria mirar de portar a altres tipus d'artistes

(19.23%) 20 vots
3) No. Només per què crec que a la gent d'aquí no li agrada aquesta classe de música

(17.31%) 18 vots
4) No. S'hauria de convidar només artistes catalans, encara que això impliqui perdre el piromusical

(23.08%) 24 vots

Total de votacions emeses: 104

[ENQUESTES ANTERIORS]

Creus que hauriem de tocar algun tema especial i que penses que és interessant? Envia'ns la teva proposta a info@torroellaestartit.com. Estudiarem el tema amb detall.

COMENTARIS:

NOTA: Per poder opinar, cal votar a l'enquesta

 Descriminacion ¿por que?
 escrit per Goedi
[2005-06-03 21:57:00] 
Vivo en Manresa, soy gaditano, amo a Cataluña como el primero. ¿porque vetar la actuacion de un artista, sea de donde sea? Quien no le guste que no valla.
Ayer actuo Juan Manuel Serra en Algeciras, lleno absoluto, le pondran una avenida con su nombre, se lo merece por artista. No hay descriminacion.
ESO ES UNA LECCION DE CIVISMO Y TOLERANCIA.
Saludos y felices fiestas
Goedi


 Pantoja
 escrit per Carles
[2005-06-02 22:29:00] 
Sincerament crec que a la gran majoria de gent que estem a L'Estartit aquest tipus de espectacle no ens agrada gens ni mica. Opino que amb molts menys diners es podrian organitzar altres actuacions que siguin de l'agrat de la majoria. Ja hem superat l'epoca en que només valia el flamenc per atraure mes visitants. Aquesta es la meva sincera opinió.


 
 escrit per Ireneta
[2005-05-25 03:01:00] 
Crec que haurien de convidar artistes que realment els interesses la seva música i no a gent que només els importa sortir als programes de tertúlia o vendre exclusives a les revistes.
També crec que si aquest home no sap que fer amb tants calers que ajudi amb la plantació d'arbres al Castell, que li fa molta falta!!!


 ¡Cuanta tonteria!
 escrit per Manuel Cabrera
[2005-05-14 00:08:00] 
Me parece del género TONTO, realizar una encuesta sobre este motivo.
Porsupuesto que estoy a favor de que actue, como lo estaría si fuera cualquier otro gran artista de esta talla, que por otro lado nadie dude de la expectación que levanta por el gran numero de incondicionales que tiene esta mujer en España en general y tambien en Cataluña en particular.


 Jo hi aniré
 escrit per Lisa
[2005-05-11 16:20:00] 
Ara que no ho paga l'Ajuntament, que els Colomer facin el que els plagui. A qui li agradi, que vingui. A qui no, que es quedi a casa: Viu i deixa viure..... que la pluralitat inclou els xinesos, americ


 Pantoja no
 escrit per Joan
[2005-05-11 12:54:00] 
S'auria de promocionar mes la cultura d'aquest pais,ja que està vastant malmesa


 
 escrit per botiechu
[2005-05-03 22:23:00] 
que pena que siempre que se habla de Torroella en el resto de España, casi nunca por nada bueno
No te gusta , no vayas y respeta a las demas personas y si no no prediques lo que no crees .


 Actualitzar
 escrit per Fede
[2005-05-02 21:26:00] 
Crec que s'ha de promocionar la musica pop actual.Tecno,dance,house,etc.
La musica d'I.Pantoja és una antigalla i d'un nivell justet,justet.
La polémica actual li donarà, però, molta publicitat i,encara que jo no,hi anirà molta gent encuriosida.


 pantojas
 escrit per cristobal
[2005-04-28 01:45:00] 
jamas en la vida se ha de negar la entrada a ningun tipo de personas,vivimos del turismo o acaso lo olvidais,siempre os quejais de que el turismo esta decayendo y encima se echa arena sobre nuestro pan estais tontos o que,otra cosa son los del tomate pero por muy mal que os caiga este personaje pensad que ese dia estara todo a pleno rendimiento,ostras

JUAN CRISTOBAL GONZALEZ HIDALGO


 Tornam enrera?
 escrit per Joan
[2005-04-24 23:43:00] 
Tal com estan les coses avui en dia jo crec que espectacles d'aquest tipus promocionen massa la cultura espanyola y en canvi per causes purament de tipus comercials i monetaris deixem de banda la cultura catalana que prou falta li fa per a promocionarla


 Falta 1 opción
 escrit per Mart
[2005-04-22 19:27:00] 
No quiero que venga la Pantoja, hemos de dar una oportunidad a los grupos de rock no catalanes, ahí fuera hay musica BUENISIMA!!
BENITO KAMELAS....YA!!!


 Falta de respecte.
 escrit per Mª Carmen-Jose
[2005-04-21 14:09:00] 
Em va sapiguer molt greu quan vaig veure la notícia a tv. I a més, declaracions de persones q indirectament viuen d'altres persones...quina falta de respecte mes gran a un col.lectiu de gent(q es l'andalusa), q tenim al nostre municipi. 65 son la quantitat de nacionalitats diferents q conviuen amb nosaltres.Gent a la qual se li obre les portes del poble, s'els AJUDA, i q ells moltes vegades no s'adapten (no tots).Nosaltres si ens adaptem a tot. Si aquest Sr. aquest any ha decidit portar aquesta artista, contents hauriem d'estar pensant en com disfrutara la gent a la qual li agrada no? I la quantitat de gent q vindra aquella nit i veura lo bonic q es l'Estartit. Considero tb, q per part de ERC, es un cop molt baix cap a la comunitat andalusa q treballa i viu a Torroella-L'Estartit. De veritat, vosaltres hi trobeu lôgica a tot aquest enrenou... Jo em penso q aquestes persones q van fer aquestes declaracions, no eren conscients de la mala imatge q estavn donant de la manera de pensar del poble, i el "mal" q, dient aixo, estaven fent a la gent andalusa q viu aqui.
"Fomentar la cultura andalusa...", no es pot ser mes tancat,arcaic,antic... Amb la quantitat de actuacions musicals de musica internacional q hi ha a l'estiu a l'Estartit...i encara no ha passat mai res!Ni te xq passar. I ni parlar vull del poc agraïment demostrat al Sr. Colomer per part dels q pensen tant "meravellosament" aixi. Destacant tambe la mala manipulacio per part del programa aquest de tele5, q no vull dir ni el nom. A qui li agradi Isabel Pantoja, q disfruti d'ella el proxim 17 de juliol, i a qui no,q disfruti dels focs i despres q faci el q vulgui.
Grâcies Sr.Colomer x aquest regal.
I recordar q si vols ser respectat, has de respectar tu tambe; aqui no hi han fronteres.


 
 escrit per Nikita
[2005-04-21 05:12:00] 
qui paga mana??aixó serà al treball o a la vida però a l'ajuntament se suposa que mana qui ha guanyat democraticament i segons un programa electoral.


 
 escrit per Nikata
[2005-04-19 22:54:00] 
Crec que es bo per el poble, i a una dita que diu "QUI PAGA MANA".


 Si als artistes (siguin d´on siguin)
 escrit per Joan
[2005-04-19 09:25:00] 
gracies al programa aqui no hay tomate, y gracies a la seva poca objectivitat periodística, s´ha donat una imatge del nostre poble que no es. es va entrevistar a la gent mes radical de torroella, sense tenir en compte altres opinions. siguen aixi de tencats mai aconseguirem res de res, a veure si tenim mes cultura i obrim la ment. ja que el senyor colomer te el detall de portantse una artista, doncs que porti al que ell vulgui. l´any passat va venir la rosario hi es va emplenar l´estartit com mai, i que diguem la rosario no es 100%catalana no? va sisplau, prou de ser cínics. A més, hi ha molta cantitat d´andalusus a torroella, molt bona gent, perque no els van entrevistar a ell en aquest programa? aixi es donara imatge equivocada de catalunya (SR. Riera sembla mentida amb tants anys, que pugui ser tant radical, i amb les seves paraules a la tele no ajuda a ningú).


 
 escrit per Propaganda i publicitat gratuita...
[2005-04-18 22:12:00] 
De vegades penso que no ens està mai res bé, tenim un mecenes al poble que ens paga un concert, un piromusical i que a més diu que vol fer altres coses pel poble i nosaltres encara ens queixem, és allò que diuen que mai en tenim prou,no?

A mi no m'agrada la Isabel Pantoja, però i que, tinc alguna obligació d'anar.hi? Pels que els agradi que ho disfrutin i punt....
L'economia local en surt beneficiada, premsa, TV, al nostre municipi i nosaltres encara queixant-nos...

TOt i que el tema del programa de T5, propgrama Basura, n'ha dit de l'alçada d'un campanar!!!!

Que Torroella està en contra de la cultura andalusa!! Què ens vindran a explicar a nosaltres, que portem anys i pays convivint tranquilament!

Res més.


 
 escrit per AJT
[2005-04-17 16:30:00] 
Aixó de gratuit ho hauriem de mirar més fredament.
algú ens pot dir q costaran les hores extres que hauran de fer tots els policies?la neteja posterior?(paga la cantant o tots els gastos que se'n deriven?)i que es el que paga exactament aquest macenes tant "altruista" (suposem q no tè res a veure amb la inmobiliaria de la qual es amo?)
No seria millor que portessim algun artista (pel preu d'aquesta "gran artista" segur es pot portar algú de talla internacional), potser portar un artista que a part de portar gent de fora agrades als vilatans del NOSTRE municipi?


Que no es precupin els empresaris de l'estartit que segur que amb un altre cantant o grup continuarien emplenant-se les butxaques igualment.


 greuge comparatiu
 escrit per ekeko
[2005-04-17 08:54:00] 
Si començem amb aquestes animaladas pt ser que el festival internacional de musiques es repensi qui porta als conerts...OBRIM ELS ULLS,ja n'hi ha prou problemes reals al poble com per afegir-hi d'altres.Si no t'agrada,no vagis.Jo no ho fare pero EL RESPECTE ES GRATUIT si mes no fins ara


 A sobre de que és gratis....
 escrit per vivesweb
[2005-04-16 12:38:00] 
No ens conformem amb res... sempre volem que sigui tot del nostre gust, i no pensem amb els gustos dels demés.

A sobre de que és gratis ho rebutgem. La veritat és que no perdem res per poder assistir a un concert així, però hi ha gent que pensa que si.

No, si al final perdrem el piromusical fantàstic que fan també per culpa d'aquesta gent.


Advertiment als usuaris
Volem advertir que aquestes enquestes no pretenen ser representatives de l'opinió general, sinó únicament de tots aquells usuaris que accepten participar-hi.
El sistema està protegit contra vots reincidents. Per tornar a votar des del mateix ordinador, caldrà esperar una hora com a mínim després de la votació anterior.
Moltes gràcies.

DESCARREGA'T GRATIS EL DISC LA TORRADA D'ACCIÓ FESTIVA.

Descàrrega:
http://bit.ly/pHol9t
www.acciofestiva.cat
Alta Gratuïta al Butlletí.
Insereix el teu Email:

Què és el butlletí?

Agrega'ns al teu compte facebook

:: ACTES MUNICIPALS. RSS ::
www.torroella-estartit.cat
1) Trobades de música mediterrània (de l'11 al 14 d'abril de 2018)
2) Inscripcions a l'escola municipal d'adults 2017-18
3) Tota l'agenda d'activitats de torroella de montgrí i l'estartit a un sol clic!
4) (30.04.17) circ: "des-hábitat", vaivén teatro. familiar
5) (29.04.17) mercat de món empordà
6) (28.04.17) inauguració de l'exposició "els paisatges a taula"
7) (del 28.04 al 01.05.17) fira empordà cuina i salut
8) (28.04.17) conferència: indikets, els primers empordanesos, a càrrec de josep lluís galiano
9) (27.04.17) jornada de portes obertes a l'escola bressol municipal el petit montgrí
10) Casal d'estiu
Falca Inatica.com
Falca d'inatica.com a la Cadena Ser


[ Barcos de motor ]

::: ENQUESTA :::
Què penses del radar al poble?[RESULTATS]
89 Vots | 4 Comentaris

[ENQUESTES ANTERIORS]


WEBCAM ESTARTIT
COSTA BRAVA

Webcam Estartit, Costa Brava. Club Nàutic Estartit. Webcam en Directe de l'Estartit | Costa Brava
Club Nàutic Estartit
www.cnestartit.es


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

:: OFERTES DE TREBALL ::
Infojobs.net
1) Administratiu / va
2) Administratiu / va exportaciÓ
3) Soldador / a d'estructures de ferro
4) Assessor tÈnic comercial - zona girona
5) Camarero experimentado
6) Enfermero / a
7) Dependiente / a muebles y decoración, l'escala
8) Cocinero experimentado
9) Ccinero para produccion en cocina de catering

Google

:: BLOG Rafael Martín ::
1) Primeres impressions de la Raspberry Pi 2 Model B
2) Estar pendent de les Webmaster tools
3) Continuem amb el posicionament. Botiga online d'accesoris per mascotes, gossos, gats, rossegadors
4) Url amigables amb idiomes
5) El problema dels lúmens i el lloguer de projectors pel mundial 2014
6) Descàrrega de 44 'Pelis HD' en 1 segon?????
7) Quan més s'ha d'estalviar més veus que les grans empreses volen vendre
8) Surto al Google Street View
9) Rècord SEO en un nou portal: venta-semillas.com
10) Tomtom té cotxes amb fotos 3D com Google Street View
11) Microsoft tanca Messenger
12) Facturació i Programació en PHP
13) El Digital Signage cada vegada més fàcil
14) Quan la crisi et fa moure
15) Portant la innovació gegant amb poca inversióVaixells d'ocasió, Amarradors, Vaixells nous, Motos d'aigua, Lloguer d'embarcacions
Vaixells d'ocasió, Amarradors, Vaixells nous, Motos d'aigua, Lloguer d'embarcacions


PUNTO DE INFORMACION, KIOSKO MULTIMEDIA, TOTEM INFORMATIVO
Punto de información - kiosko digital multimedia - totem informativo
puntodeinformacion.net


PANTALLA TACTIL, TPV, MONITOR TACTIL
Pantalla tactil, tpv, monitor tactil
pantallatactil.netTV LED, TV LCD
TV LED, TV LCD
tv-led.es


Software de marketing :: mailmarketing, emailing, software newsletter :: Envio masivo mails campañas
Software de marketing :: mailmarketing, emailing, software newsletter :: Enviament massiu mails campanyes
softwaredemarketing.com


Software de Facturacion Online
Software de Facturacion Online
facturaonline.com.es


Venta de semillas para Huerto y Jardin
Venta de semillas para Huerto y Jardin
venta-semillas.com


Tienda Online para mascotas, perros, gatos, reptiles, pájaros, peces, ...
Tienda Online para mascotas, perros, gatos, reptiles, pájaros, peces, ...
mascotasyperros.es


Webs Económicas
webseconomicas.net

Alquiler de proyectores, puntos de información y pantallas táctiles
Alquiler Karaoke

calefacción · climatización · redes sanitarias
calefacción · climatización · redes sanitarias
Progalva.net


Villas, apartamentos, pisos, casas en L'Estartit, Costa Brava. Venta y alquiler
Villas, apartamentos, pisos, casas en L'Estartit, Costa Brava. Venta y alquiler
Prestigirpoperties.com

Joyas de acero, anillos de compromiso, alianzas de boda
Joyas de acero
joyas-acero.es

Pisos, Cases, Apartaments,... Venda i Lloger  a Girona
vimmocat.com: Pisos, Cases, apartaments, masíes. Venda i Lloguer a Girona

estartit.es: Hotels, bars, restaurants, apartaments, càmpings, submarinisme, Sales de festa a l'Estartit
estartit.es: Hotels, bars, restaurants, apartaments, càmpings, submarinisme, Sales de festa a l'Estartit

NOTA: Saps que amb LINUX no existeixen els virus?


Publicitat:

 

 

[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Sindicació RSS. Enllaça't als continguts rss de torroellaestartit.com 
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com| www.indigspoint.com
www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)

Últimes 15 notícies de Torroella de Montgri - l'Estartit:
24/04/2018 [Informació Municipal: Notícies]: Ajuntament i treballadors tanquen l'acord per a l'aprovació de la Relació de Llocs de Treball
24/04/2018 [Informació Municipal: Notícies]: La Fira L'Empordà, Cuina i Salut tornarà a aplegar alguns dels principals especialistes i ...
23/04/2018 [Informació Municipal: Notícies]: (IM) Informa't sobre el calendari de la preinscripció i matrícula de l'Escola Bressol ...
20/04/2018 [Informació Municipal: Notícies]: Nou pas per atreure turisme de grans eslores al port de l'Estartit
19/04/2018 [Informació Municipal: Notícies]: L'Ajuntament i l'EMD informaran els visitants de Torroella i de l'Estartit sobre la simbologia ...
18/04/2018 [Informació Municipal: Notícies]: Arrenca la segona edició dels Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí
12/04/2018 [Informació Municipal: Notícies]: La VII Fira Internacional de Màgia FIMAG 2018 escalfa motors
10/04/2018 [Informació Municipal: Notícies]: Cap de setmana familiar a Torroella-l'Estartit-Illes medes amb la campanya "Catalunya, ...
23/03/2018 [Informació Municipal: Notícies]: L'Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca els I Premis Literaris de poesia i prosa El ...
22/03/2018 [Informació Municipal: Notícies]: Torroella de Montgrí expressarà demà el seu suport al nou President amb un Ple extraordinari ...
21/03/2018 [Informació Municipal: Notícies]: Distingeixen l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per la implantació i l'ús de ...
21/03/2018 [Informació Municipal: Notícies]: Torroella de Montgrí acull l'acte de lliurament de les disticions de qualitat turística ...
14/03/2018 [Informació Municipal: Notícies]: Sant Antoni de Portmany (Eivissa) s'interessa pel model turístic de Torroella-l'Estartit-Illes ...
14/03/2018 [Informació Municipal: Notícies]: Ajuntament i Servei Català de Trànsit fomentaran l'ús de vies alternatives per reduir les ...
13/03/2018 [Informació Municipal: Notícies]: L'Ajuntament transplanta mig centenar d'oliveres al futur espai de benvinguda de visitants al ...