Portal Independent de Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costabrava (torroellaestartit.com)Portal Independent de
Torroella de Montgrí i
l'Estartit

COM

INICI 
Arxiu Notícies
Torroella 
L'Estartit
El Montgrí
Guia
El Temps
Fotos Impactants
TOURS VIRTUALS 
WEBCAM
Contacta
Info. Municipal
Descàrregues GRATIS

 SUBSCRIU-TE AL
 BUTLLETÍ GRATUÏT
 E-MAIL:
 

       

Google


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

Publicitat:
Navegador Firefox, Gestor de Correu Thunderbird. Tots en Català a softcatala.org. Disponibles per a GNU/LINUX, MAC I WINDOWS
Legalitza't. Usa OpenOffice.org

publicitat: Click Aquí

torroellaestartit.com
info@torroellaestartit.com

.- ARTICLE


Cartell Circ Amic AmericanoEL CIRC AMERICANO PROTESTA DAVANT LA POSTURA DE L'AJUNTAMENT

Aquest és el paper que em vaig trobar a la lluna del meu cotxe. Pensava que la gent sabia que estava prohibit repartir d'aquesta manera publicitat, però bé, tractant-se del circ i que tot ho fan pels nens, vaig pensar que a ells se'ls hi pot deixar passar. Tampoc es tracta de denunciar fets així. Pensant que es tractava de publicitat del circ, la vaig agafar i vaig començar a llegir, però a mitja lectura em dono compta de que és una protesta en lloc de publicitat. Vaig analitzar el contingut i aquí teniu el resultat del mateix.

 

Tots sabem que és molt fàcil convèncer a un nen. Tots són massa innocents, i aquest circ utilitza als nens pels seus objectius. És el que més em va cridar l'atenció, amb frases com 'QUINA LLÀSTIMA ELS NENS NO VOTEN', i els anima a trucar a l'ajuntament per protestar. El cartell es dirigeix clarament als nens de Torroella de Montgrí i l'Estartit sota aquest avís: 'ATENCIÓ! NENS DE TORROELLA I L'ESTARTIT'.

Contrastant el cartell amb les fonts municipals, us expliquem el que creiem nosaltres que realment ha succeït:

- Aquest circ no porta brigada de neteja. Què vol dir això? que quan marxa, tots els cartells del poble i el terreny on s'hi estan els animals ho ha de netejar la brigada municipal (calers del poble en definitiva). El circ simplement marxa deixant el terreny fet un fàstic.

- Porten animals que creiem que han de rebre un tracte molt especial i volem que se'ls hi tracti bé i es cuidi de la seva higiene. Un elefant se'ls hi va escapar a aquest circ fa dues setmanes pels carrers de Platja d'Aro i va provocar un accident de trànsit. Us imagineu un elefant d'aquestes magnituds corrent pels carrers estrets de Torroella? i la gent que es trobés al seu pas (sobretot la gent gran)? Les mides de seguretat són primordials per a la seguretat de la població.

- L'ajuntament no és que no vulgui cap circ. De fet ja s'ha donat el permís d'actuació a un altre circ que reuneix els requisits que creiem necessaris, entre l'1 i el 15 d'agost.

Hem de saber també que el circ Americano va ser expedientat per l'Ajuntament de Palamós el passat mes de Juny, per estar-se als terrenys tres setmanes més del que tenia permès. Torroella de Montgrí i l'Estartit ja havia tingut l'experiència de portar aquest mateix circ en ocasions anteriors, i el que es vol fer ara és portar un circ de qualitat i que tingui un espectacle adient per als nens, que sigui respectuós amb els animals i el medi ambient i amb la gent del poble, és a dir, un circ que sigui el millor per a Torroella de Montgrí i l'Estartit i per als seus habitants, sobre tot per als nens, que és la base de tot circ. Les coses s'han de fer d'una manera correcta.

 

Podem anunciar que ja s'havia parlat amb circs tan famosos com el Cric (que ja tenia tot el calendari ple d'actuacions) o l'Alaska.

Aquests cartells estàn repartits sota el nom de 'Circ Amic Americano'.

 

Rafael Martín Soto.

Fonts Municipals i diari de girona.

 


Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava Club Nāutic Estartit. Webcam en Directe | Costa Brava
[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'ajuntament (www.torroella.org)

Resol.lució recomanada 800 x 600 o superior
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com | www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)