Usuaris Actius: 5 Català Español English Française Usuari: Contrassenya:
 
  Torroella de Montgri - l'Estartit  
 

PORTAL INDEPENDENT DE TORROELLA DE MONTGRÍ - L'ESTARTIT



Nota: Aquest portal pretén ser una web divulgativa dels pobles de Torroella de Montgrí i l'Estartit, independent de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí - L'Estartit.
Per a informació Municipal, dirigiu-vos a la web oficial de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí - L'Estartit:
 
     
   Inici | Notícies | Webcam | Guia | Mapes | El temps | Torroella i tours virtuals | El Montgrí i visita al castell | L'Estartit | Qui som | Contacta   
     
 


Publicitat:

Torroella de Montgrí reclama solucions urgents a la inseguretat històrica de les carreteres ...

Torroella de Montgrí reclama solucions urgents a la inseguretat històrica de les carreteres ...


dt 27 setembre de 2016 a les 02:18:17 [Informació Municipal: Notícies] 293 lectures


(27.09.16) L'equip de govern de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reclamat formalment a la Generalitat la millora urgent de les...


(27.09.16) L'equip de govern de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reclamat formalment a la Generalitat la millora urgent de les connexions del municipi amb les principals xarxes viàries de l'entorn. Això comporta, implícitament, posar fi a les greus i històriques deficiències de seguretat que presenten dues rutes molt transitades i amb elevada sinistralitat com són les de la Pera a Gualta (GI-642 i GI-643) i la que porta a Girona per Medinyà, Verges i Ullà (Gi-633 i Gi-634 i un tram de la C-31, on es troba el perillós “empalme” amb la carretera de l’Escala). L'alcalde, Josep Maria Rufí; acompanyat del primer tinent d'alcalde, Jordi Colomí, i del regidor de Mobilitat, Josep Martinoy, es van reunir ahir al matí amb el director general d'Infraestructures i Mobilitat Terrestre de la Generalitat, Xavier Flores, per traslladar-li personalment aquesta reivindicació històrica, que consideren «prioritària i irrenunciable», ja que es tracta, sobretot, d'una qüestió relacionada amb seguretat de molts veïns i veïnes que les han d'utilitzar diàriament.


L'alcalde, Josep Maria Rufí, recorda que aquesta ha estat un demanda present de manera permanent en l'agenda del consistori torroellenc i argumenta que la perillositat d'aquestes dues vies s'ha posat especialment de manifest aquest estiu, en què s'han registrat un important nombres d'accidents, alguns d'ells, malauradament, amb víctimes mortals. Rufí entén que aquesta «és una qüestió de territori, que va més enllà del terme de Torroella de Montgrí», i per això valora molt positivament «que el món local, ja sigui des dels ajuntaments o des de la societat civil, s'organitzi i faci front comú per exigir una solució definitiva». Tot i reconèixer que a partir de les pressions del territori el 2010 es van fer millores entre la Pera i Fontanilles, insisteix que encara resta molt feina per fer i que «l'alt volum d'usuaris d'aquestes vies requereix d'una inversió definitiva per posar la xarxa viària a l'alçada de les necessitats reals, per una qüestió de seguretat, però també d'imatge, un aspecte també molt important tenint en compte la component turística d'aquest territori.»




A banda d'aquesta qüestió més general, la delegació torroellenca també va reclamar al responsable de Carreteres alguna actuació que servís per mitigar les retencions que es produeixen a l'estiu a l'entrada de Torroella pel pont del riu Ter. En aquest sentit, es va plantejar un reforç de la senyalització i algun sistema d'informació per als conductors que indiqués de les retencions i rutes alternatives. La reducció de les cues és una prioritat que es vol abordar amb determinació aquest mandat. Aquestes propostes es traslladaran, també, al Servei Català de Trànsit. En relació amb el pont, es va aprofitar per demanar que hi facin el manteniment, tasca que Carreteres ha confirmat que tenen programada.


També s'ha demanat a la Generalitat l'elaboració d'un pla de millora integral de la carrera entre Torroella de Montgrí i l'Estartit, que es pugui executar per fases i que defineixi els accessos a les urbanitzacions i principals camins del pla, els passos de vianants, bicicletes, etc. Aquest aspecte és molt important per a la millora de la vialitat en un tram que té elevada càrrega de trànsit intern i extern, especialment a l'estiu. D'altra banda, per a l'Ajuntament és imprescindible conèixer el tractament que ha de tenir aquesta via per tal de saber què pot fer en l'àmbit de les seves competències, ja que actualment aquesta via és titularitat de la Generalitat.






L'Ajuntament també ha reclamat a Carreteres que condicioni el pont del riu Ter.

Contingut original extret dels RSS de la web Municipal.
Us recomanem visitar l'enllaç original per què possiblement hi trobareu la informació correctament estructurada i moltes vegades amb documents adjunts:
http://www.torroella-estartit.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=4535&Itemid=215


DESCARREGA'T GRATIS EL DISC LA TORRADA D'ACCIÓ FESTIVA.

Descàrrega:
http://bit.ly/pHol9t
www.acciofestiva.cat
Alta Gratuïta al Butlletí.
Insereix el teu Email:

Què és el butlletí?

Agrega'ns al teu compte facebook

:: ACTES MUNICIPALS. RSS ::
www.torroella-estartit.cat
1) Tota l'agenda d'activitats de torroella de montgrí i l'estartit a un sol clic!
2) (30.04.17) circ: "des-hábitat", vaivén teatro. familiar
3) (29.04.17) mercat de món empordà
4) (28.04.17) inauguració de l'exposició "els paisatges a taula"
5) (del 28.04 al 01.05.17) fira empordà cuina i salut
6) (28.04.17) conferència: indikets, els primers empordanesos, a càrrec de josep lluís galiano
7) (27.04.17) jornada de portes obertes a l'escola bressol municipal el petit montgrí
8) Casal d'estiu
9) (25.04.17) jornada de portes obertes a l'escola bressol municipal mar i cel
10) (23.04.17) diada de sant jordi
Falca Inatica.com
Falca d'inatica.com a la Cadena Ser


[ Barcos de motor ]

::: ENQUESTA :::
Què penses del radar al poble?







[RESULTATS]
84 Vots | 4 Comentaris

[ENQUESTES ANTERIORS]


WEBCAM ESTARTIT
COSTA BRAVA

Webcam Estartit, Costa Brava. Club Nàutic Estartit. Webcam en Directe de l'Estartit | Costa Brava
Club Nàutic Estartit
www.cnestartit.es


FOTO DEL MES
Foto del Mes | Torroella de Montgrí - L'Estartit | Costa Brava

:: OFERTES DE TREBALL ::
Infojobs.net
1) Cocinero experimentado
2) Mecánico / a
3) Esteticista
4) Auxiliar de pescaderÍa
5) Cajero / a reponedor / a 30 h / sem torroella montgrí
6) Cocinero / a
7) Customer service executive - costa brava
8) Recepcionista.
9) Cajero / a reponedor / a a 25 h / sem para l'escala
10) Jefe de produccion para catering
11) Personal de supermercado en l'escala
12) Enfermero / a
13) Ayudante cocina (adelantado / a)

Google

:: BLOG Rafael Martín ::
1) Primeres impressions de la Raspberry Pi 2 Model B
2) Estar pendent de les Webmaster tools
3) Continuem amb el posicionament. Botiga online d'accesoris per mascotes, gossos, gats, rossegadors
4) Url amigables amb idiomes
5) El problema dels lúmens i el lloguer de projectors pel mundial 2014
6) Descàrrega de 44 'Pelis HD' en 1 segon?????
7) Quan més s'ha d'estalviar més veus que les grans empreses volen vendre
8) Surto al Google Street View
9) Rècord SEO en un nou portal: venta-semillas.com
10) Tomtom té cotxes amb fotos 3D com Google Street View
11) Microsoft tanca Messenger
12) Facturació i Programació en PHP
13) El Digital Signage cada vegada més fàcil
14) Quan la crisi et fa moure
15) Portant la innovació gegant amb poca inversió



Vaixells d'ocasió, Amarradors, Vaixells nous, Motos d'aigua, Lloguer d'embarcacions
Vaixells d'ocasió, Amarradors, Vaixells nous, Motos d'aigua, Lloguer d'embarcacions


PUNTO DE INFORMACION, KIOSKO MULTIMEDIA, TOTEM INFORMATIVO
Punto de información - kiosko digital multimedia - totem informativo
puntodeinformacion.net


PANTALLA TACTIL, TPV, MONITOR TACTIL
Pantalla tactil, tpv, monitor tactil
pantallatactil.net



TV LED, TV LCD
TV LED, TV LCD
tv-led.es


Software de marketing :: mailmarketing, emailing, software newsletter :: Envio masivo mails campañas
Software de marketing :: mailmarketing, emailing, software newsletter :: Enviament massiu mails campanyes
softwaredemarketing.com


Software de Facturacion Online
Software de Facturacion Online
facturaonline.com.es


Venta de semillas para Huerto y Jardin
Venta de semillas para Huerto y Jardin
venta-semillas.com


Tienda Online para mascotas, perros, gatos, reptiles, pájaros, peces, ...
Tienda Online para mascotas, perros, gatos, reptiles, pájaros, peces, ...
mascotasyperros.es


Webs Económicas
webseconomicas.net

Alquiler de proyectores, puntos de información y pantallas táctiles
Alquiler Karaoke

calefacción · climatización · redes sanitarias
calefacción · climatización · redes sanitarias
Progalva.net


Villas, apartamentos, pisos, casas en L'Estartit, Costa Brava. Venta y alquiler
Villas, apartamentos, pisos, casas en L'Estartit, Costa Brava. Venta y alquiler
Prestigirpoperties.com

Joyas de acero, anillos de compromiso, alianzas de boda
Joyas de acero
joyas-acero.es

Pisos, Cases, Apartaments,... Venda i Lloger  a Girona
vimmocat.com: Pisos, Cases, apartaments, masíes. Venda i Lloguer a Girona

estartit.es: Hotels, bars, restaurants, apartaments, càmpings, submarinisme, Sales de festa a l'Estartit
estartit.es: Hotels, bars, restaurants, apartaments, càmpings, submarinisme, Sales de festa a l'Estartit

NOTA: Saps que amb LINUX no existeixen els virus?


Publicitat:

 

 

[ Fer de torroellaestartit.com la seva plana d'inici | Afegir a 'Favoritos' ]

Sindicació RSS. Enllaça't als continguts rss de torroellaestartit.com 
Disseny i Hosting: http://www.inatica.com -
| AVÍS LEGAL
Webs del mateix grup: www.torroella.com.es | www.torroellademontgri.com.es | www.torroellaestartit.com| www.indigspoint.com
www.estartit.es | estartit.torroellaestartit.com | www.vimmocat.com | www.santjordi.net | www.torroellaestartit.com/estartit

torroellaestartit.com - Ptge. Creu de la Rutlla, 56 17257 Torroella de Montgrí (Girona)

Últimes 15 notícies de Torroella de Montgri - l'Estartit:
22/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: Instal·len una sepiera visitable a la zona de banyistes de la platja Gran de l'Estartit
22/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: (IM) Fem la revetlla segura!
21/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: El conseller Mundó inaugura la nova seu del Jutjat de Pau de Torroella de Montgrí
16/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: Torroella de Montgrí acull la primera jornada de treball de gestors de parcs naturals de Catalunya
15/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: Torroella de Montgrí, amb el programa Apropa Cultura per promoure el lleure cultural inclusiu
12/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: (IM) Informa't sobre el tancament del massís del Montgrí
12/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: (IM) Informa't sobre les millores d'asfaltatge a diversos carrers de Torroella de Montgri
12/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: Tot a punt per a la campanya de prevenció activa dels incendis forestals a Torroella de Montgrí
12/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: Prop de 20.000 persones han passat pels espectacles del FIMAG 2017
09/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: Arrenca el FIMAG 2017, que converteix Torroella en la capital de la màgia al sud d'Europa
08/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: L'Estartit acollirà el 17 de juny la sortida de la travessa solidària Oncoswim contra el ...
07/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: L'ajuntament arranja l'emblemàtic safareig públic de Torroella de Montgrí
02/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: Torroella de Montgrí estrena una zona d'esbarjo exclusiva per a gossos
01/06/2017 [Informació Municipal: Notícies]: Arrenquen les XXII Jornades Gastronòmiques «La Clova: Tastets de Mar», a Torroella de ...
31/05/2017 [Informació Municipal: Notícies]: Incorporem nous vehicles coincidint amb la temporada alta del servei de residus i neteja viària